Volontär Information

F: Jag känner mig ledsen över alla de fruktansvärda problemen i Afrika. Jag vill att göra något för att bidra till en lösning på deras problem. Jag befinner mig just nu i Stockholm så jag skulle vilja arbeta som volontärer i Ghana med en förening som faktiskt arbetar på ett effektivt sätt som gör det möjligt att lösa dom verkliga problemen.

S: jag kan rekomendera dig en oerhört bra sida som är idealisk när man vill jobba som volontär i afrika under ett tag -> www.peacecorps.gov . Där bör du finna allt du behöver när du ska uppnå ditt mål som volontär i afrika.

F: Jag önskar att jobba som volontär i Afrika. Det spelar verkligen ingen roll vad jag gör, jag är osäker på hur man kommer igång! Någon som har några tips eller en webbsida skulle vara mycket uppskattat.

S: Du har möjligheten att göra Mission projekt igenom en kyrka!
Du kan arbeta med medicinsk hjälp, om du har någon utbildning, och behandla dem i Afrika.
Du kan också gå med i fredskåren.
Man har möjligheten att vända sig till många olika platser & hjälpa till med många olika uppgifter, t.ex. utbilda barn som volontär i afrika!
Se till att söka en del på internet så kommer du hitta massa information!

F: Har tänkt på detta väldigt länge i och med allt som händer i afrika, När dom pratar om hur många det är som svälter, jag känner att jag önskar att utföra allt jag kan för att inte folk ska behöva må så dåligt. Jag tänkte på volontärarbete i Afrika, Är det någon som har några förslag på vilket land jag ska välja för mitt arbete som volontär i afrika?

S: Ifjol jobbade jag via ett volontär projekt i Ghana
Och det var fantastiskt kul och lärorikt!
Måste faktiskt rekommendera dig att söka dig till Ghana då alla är väldigt trevliga. Hoppas det går bra för dig

F: Jag önskar på riktigt dra över till Afrika som volontär i Januari, & jag hittade ett väldigt bra program på internet. Men jag har helt enkelt ej råd med resan, etc. Förekommer det bidrag eller någonting dylikt?

S: Google erbjuder stipendier och sen finns det stipendier till utländska studenter, & kan man finna ett flertal stipendier som kommer att gälla bra för dig, de frågar oftast efter någon uppsats som beskriver ditt uppdrag för din resa samt någon lista på kostnader.

F: Det känns tråkigt med alla dessa hemska problem i Afrika. Jag önskar hjälpa till att lösa dem. Jag bor i Uppsala så jag skulle vilja arbeta som volontärer i Ghana med en organisation som verkligen arbetar på ett effektivt sätt som gör det möjligt att lösa dom verkliga problemen.

S: jag kan rekomendera dig en oerhört bra sida som är perfekt när man vill jobba som volontär i afrika under ett tag är denna sida. Där bör du finna allt du behöver för att lyckas med ditt mål med att hjälpa utsatta barn i afrika.

volontärresor
volontär afrika

Leave a Comment